НИАГАРА
Книга за гости | НИАГАРА - Дойран 2 Модератори: заведения.bg  
Email:
Вашето име:
Вашето мнение:
  • Вашият email няма да бъде показван на сайта , но собствениците/управителите могат да го виждат!
Отбележете
маркираното*:
Съгласен съм с условията на сайта

страници: [1] 2 3 
18 Февруари 2019 14:49   Ingolf Kurtze
Wir waren am 16. Februar im Niagara Doylan . Das
Essen war sehr gut und die ?berraschung zum Geburtstag meiner Frau Pefekt. Danke dem tollen Personal, wir kommen gerne wieder.
08 Септември 2015 18:49   Елена
Големи претенции, не отговарящи на реалността.
От самото начало ни направиха доста странно впечатление. Правейки резервацията по телефона поискахме маса навън за непушачи, обаче ни казаха, че такива няма, но «ако на нас чак толкова ни пречи димът, ще ни дадат някаква масичка по-далеч от другите».. Лошо начало, но бяхме ужасно гладни и решихме да отидем.
Бяхме посрещнати от целия «отбор», състоящ се от двама мъже, които седяха пред входа на ресторанта, а също така и 3-4 сервитьори.. Честно казано, такова "посрещане" беше някак странно и абсолютно излишно.
Сервитьорите бяха усмихнати, получихме, въпреки очакванията, маса с хубаво разположение (само че след малко съседите ни започнаха да пушат).
Градинката на ресторанта беше доста мила, обаче стари панелни сгради от времената на соца, които се виждаха наоколо, не направиха хубаво впечатление - самото място, където ресторантът се намира, никак не е място за «луксозен» ресторант.
Масата беше сервирана съвсем обиконовено, с евтини салфетки в метална кутия. Пиперът от механична пиперница се беше изсипал върху покривката (не че аз съм с много претенции, по-скоро се опитвам да предам пстоянен дисонанс между претенциите на ресторанта и реалността).
Менюто беше доста лаконично като избор, а цените направо ни изумиха. Имаше само 3 основни ястия под 15 лева (миди, сафрид, пъстърва на грил). От 15 до 18 лв. бяха само 5 вида и всички те, освен едно ризотто, бяха от пилешко филе, от което хапваме доста и у дома си.
Поръчахме си пъстърва на грил, тиквички по гръцки, пилешко филе с моцарела и свинско бонфиле с гъши дроб. Сервитьорът ми предложи да си поръчам вместо пъстърва на грил пъстърва на тиган, «защото тя е по-вкусна». Съгласих се, за което много съжалявам (толкова ми е лошо от тази пъстърва и 4 часа по-късно все още я усещам в корема си, направо ми се гади)..
Пъстървата се оказа панирана и пържена в олио (за което никой не ме е предупредил). Беше толкова мъничка, че никога не съм виждала такава. Беше суха отвътре, мазна отвън, с черни петънца, очевидно от прегоряло олио. Вкъщи готвиме 100 пъти по-хубава пъстърва от тази в «луксозен ресторант».
Пилето на дъщеря ми също беше никакво, сосът върху него беше като млечен сос от детска градина, не се усещаше моцарелата в него, а за гарнитура към пилето вместо ризотто от «див» ориз, имаше обикновен бял бланширан ориз с няколко зрънца на див ориз и някакви странни водорасли.
Тиквичките бяха ОК, само че ми ги донесоха поне 5 минути преди поръчките на другите, което не е никак редно за уж «луксозен» ресторант.
Свинското филе с дроб беше единственото вскусно нещо. При това и то изглеждаше странно – покрито с вишни за коктейл (вместо очаквано сладко от бейби лукчета). Странно беше, че то сякаш беше приготвено на грил преди върху него да сложат гъши дроб и сладък сос, което беше като смесица от балкански грил, претенции на френска кухня и китайска храна - три в едно. Очевидно готвачът се опита да привнесе малко «фюжън» в кухнята…
Изядохме тези ястия, в края на краища бяхме много гладни, когато дойдохме. Но имахме усещане, че «сделката» не беше никак честна. Цялата претенция на ресторанта, изразена в рекламата му и в цените не е подкрепена с нищо реално. Нямахме желание да поседнем там, да се отпуснем заобиколени с всички тези супер внимателни сервитьори, които сякаш ни гледаха непрекъснато. И нямаме желание да се върнем отново.
18 Ноември 2014 10:43   Александър Пъков
Много добър ресторант - искам да подчертая страхотното облужване.
21 Октомври 2013 13:47   Салмонелозчо
Странно защо триете отрицателните коментари в който става въпрос за хигиената... явно едва ли има обективно мнение в този сайт!
11 Юли 2013 15:13   Aleks
Здравейте, ще ви бъдем много благодарни ако не крадете снимки, или ако искате да позлвате определни снимки, да искате разрешение или да си платите авторско право !! НЕПРОФЕСИОНАЛНО Е!!!!
20 Февруари 2013 21:19   Martin
Eee няма по добър ресторант ! Винаги ще идваме при Вас.
12 Февруари 2013 14:13   nevelina
Страхотен ресторант, прекрасна кухня, невероятно обслужване! Всеки път е удоволствие за нас. Ще продължаваме да ви посещаваме с повод и без повод :)
Жалко, че вече няма свободни места за 14.02.
08 Февруари 2013 18:31   Iliev
Vinagi strahotni, prilojenieto sasho e polezno
страници: [1] 2 3 

НИАГАРА - Дойран 2 - МОЯТА ПОРЪЧКА
Галерия НИАГАРА - Дойран 2